Комедійно-розважальна студія New Metric Media у партнерстві з Bay Mills Studios рада оголосити про додавання до списку першокласних коміків до майбутнього сатиричного мінісеріалу «Hate the Player: The Ben Johnson Story », прем'єра якого відбудеться у 2026 році на каналах GameTV та Paramount+ від Anthem Sports & Entertainment у Канаді. Зірка соціальних мереж та актор Ендрю Бекчел, більш відомий як Кінг Бах, який має постійно зростаючу фан-базу з понад 70 мільйонів підписників на різних платформах соціальних мереж, візьме на себе роль відомого американського спринтера Карла Льюїса разом із раніше анонсованим постійним актором серіалу Шеймером Андерсоном, який грає Бена Джонсона. Нещодавно Бекчел знявся разом із Тараджі П. Хенсон, Едом Хелмсом та Бетті Гілпін у комедії Netflix «Кава та Карім», у фільмі жахів Netflix «Няня: Королева-вбивця» з Дженною Ортегою та в романтичній комедії Netflix «Відпустка» з Еммою Робертс та Крістін Ченовет.
«Як людина, яка виросла на легкій атлетиці, цей вид спорту справді в моїй крові. Мій батько був спринтером на Ямайці та прищепив мені не лише свою швидкість, але й свою пристрасть і глибоке розуміння цього виду спорту. Я мав честь бігати з легкої атлетики за Університет штату Флорида, де ми три роки поспіль вигравали національні чемпіонати. Карл Льюїс був моїм героєм — не лише завдяки своєму домінуванню, а й тому, що, як і я, він досяг успіху в кількох дисциплінах», — сказав Ендрю Бейчел. «Суперництво між Беном Джонсоном і Карлом Льюїсом є одним з найлегендарніших в історії спорту. Бути частиною втілення цієї історії в життя — це неймовірна честь і момент для мене, який завершив коло».
Марк Маккінні, актор, сценарист і продюсер деяких найноваторськіших телевізійних шоу Північної Америки, включаючи «Діти в коридорі», знову виконає свою роль адвоката Волтера Ф. Ессанпі у фільмі «Ненавидь гравця: історія Бена Джонсона». Лауреатка премії SAG та Canadian Screen Awards Карен Робінсон («Закон і порядок Торонто: Злочинний намір») грає кохану матір Бена, Глорію, тоді як триразовий лауреат премії Canadian Screen Award за найкращу чоловічу роль другого плану в комедії Енніс Есмер («Божевілля») грає лікаря Бена, Джеймі Астафана. Крістіан Бруун («Рекрут») приєднується до акторського складу в ролі тренера Бена, Чарлі Френсіса, а Малайка Хенні Хамаді («Брія Мак отримує життя») грає інтернку Хару.
Акторський склад доповнюють безліч канадських комедійних талантів, зокрема Раян Белвіль («Працюючі мами»), Дерріл Хайндс («Друге місто»), Ліза Хорнер («Зручність Кім»), Емма Хантер («Містер Д»), Суреш Джон («Містер Д»), Джонатан Ленгдон («Пастка М. Найта Шьямалана»), Гіта Міллер («Працюючі мами»), Ендрю Фунг («Зручність Кім») та Дьюшейн Вільямс («Привіт завтра»). У міні-серіалі також з'явилося кілька кумедних запрошених акторів, зокрема зірка WWE Челсі Грін та канадська гонщиця NASCAR Ембер Балкан. «
Ненавидь гравця: історія Бена Джонсона» – це абсолютно неупереджена розповідь канадського спринтера Джонсона про допінгову суперечку, яка сколихнула Олімпійські ігри 1988 року, коли його тест на заборонені стероїди дав позитивний результат, і він пройшов шлях від героя до нуля за 9,79 секунди, що деякі називають «найбруднішими перегонами в історії». Серіал глибоко та сатирично розглядає події, пов'язані з легендарними перегонами, та скандал, що стояв за ними. Компанія New Metric Media визначила та зібрала проєкт і розпочне його розробку в Канаді разом з Paramount+ у 2023 році.