Из проекта Савика Шустера уходят ключевые сотрудники Несмотря на все усилия Савика Шустера и Павла Елизарова по поиску меценатов и благодетелей, возрождение каналу 3s.tv, похоже, не светит. Ключевые сотрудники программ начинают заявлять о своем уходе.
Например, сегодня о том, что он снова в поиске, сообщил гостевой редактор Алексей Стукало:
прошу максимальний репост (хоча і не дуже люблю цього слова)!!!
Гостьовий редактор з 12 річним досвідом роботи в проектах студії Савіка Шустера шукає не просто роботу, а нові виклики і горизонти. Більшість складу Верховної Ради, Прем'єри і Президенти впізнають мене по голосу, але це не найголовніше. Для мене більш важлива відкритість і вміння швидко знаходити контакти і спільну мову з людьми - від Президента, полонених в Лівії до останнього живого свідка трагедії Бабиного Яру. Кажуть ніби є аналітичні здібності, але іспит з цієї дисципліни не здавав )). Готовий працювати 24 години на добу в будь-якому місці свого перебування, але не 7 днів на тиждень. Розгляну всі пропозиції в коментарях та особистих повідомленнях.
P.S. Є додакткова перевага: по особливим, тільки мені відомим прикметам, можу відрізнити Зоряна від Шкіряка, Нестора від Шуфрича, Борислава від Розенблата і навпаки.
Стукало с его бесценным опытом без работы не задержится, а вот за других членов команды Шустера я переживаю.