Коли наприкінці червня розпочнеться чемпіонат Вімблдону, Prime Video представить як знайомі обличчя, так і нові голоси. Анжелік Кербер вперше приєднається до команди експертів. Триразова переможниця турнірів Великого шолома та чемпіонка Вімблдону 2018 року приєднається до висвітлення, починаючи з другого тижня турніру, привносячи свій досвід колишньої першої ракетки світу.
Поряд з Кербер до команди також приєднаються Томмі Хаас та Патрік Кюнен. Хаас колись досяг другого місця у світовому рейтингу та виграв срібну медаль на Олімпійських іграх 2000 року. Кюнен був не лише успішним професіоналом, але й мав великий досвід тренерської роботи та багаторічного капітана Кубка Девіса. До решти команди експертів входять Андреа Петкович, Сабіна Лісицька, Міхаель Штіх, Міша Звєрєв, Дастін Браун, Барбара Ріттнер, Даніела Гантухова, Саша Баїн, Барбара Шетт, Нікола Гейер та Бенні Ебрагімзаде.
Також відбулися зміни у складі ведучої команди: Йонас Фрідріх, який раніше працював коментатором, тепер вестиме трансляції. Разом із Катаріною Кляйнфельдт він вестиме шоу зі студії Prime Video на даху Вімблдону. Висвітлення буде доповнено інтерв'ю, аналітикою та виступами гостей на місцях.
Для прямих коментарів з восьми кортів, що транслюватимуться, Prime Video зібрала велику команду, включаючи Маркуса Тейля, Марселя Майнерта, Яна Платте, Лукаса Шенмюллера, Ханнеса Геррманна, Денніса Хайнеманна, Андреаса Тіса, Єнса Хюбера, Маркуса Гетца, Флоріана Хіра та інших. Репортери Каяна Аджей-Фріман та Моріц Ланг нададуть додаткову інформацію про місце проведення та зафіксують реакцію гравців.
Анжелік Кербер про свою нову роль експерта-коментатора для Prime Video: «Я рада знову спробувати щось нове. Що мене найбільше приваблює в цій новій ролі, так це коментування, зміна перспективи. Я з нетерпінням чекаю можливості спостерігати за фазами гри трохи уважніше, не як гравець на полі».