Автор Тема: Новости OTT  (Прочитано 728549 раз)

Aleksandr58

• Аксакал
  • Спасибо
  • -> Вы поблагодарили: 2421
  • -> Вас поблагодарили: 4698
  • Респект: +95/-0
Новости OTT
« Ответ #6810 : 21 Май 2026, 17:14:39 »
Що подивитися на Sky Cinema сьогодні ввечері, четвер, 21 травня 2026 - Погана свідомість

Спойлер   :

На Sky Cinema Uno і ЗАРАЗ о 21.15 (канал 301) Погана совість грає з блискучою і нетрадиційною ідеєю, перетворюючи концепцію внутрішнього голосу в щось конкретне і непередбачуване.
Спойлер   :
Разом із Франческо Скіанною, Філіппо Скіккітано та Матильдою Джолі історія розповідає про свідомість, яка приймає людську форму.
Immagine di Cosa vedere su Sky Cinema stasera Giovedi 21 Maggio 2026 - Cattiva Coscienza - Sky Cinema
Путівник по сьогоднішніх фільмах на Sky Cinema і ЗАРАЗ:
повне поканальне програмування з розкладами, назвами та жанрами.
Sky Cinema One і ТЕПЕРЬ о 21:15 (301 канал) Погана совість грайте з геніальною і нетрадиційною ідеєю, перетворюючи концепцію внутрішнього голосу в щось конкретне і непередбачуване. Разом із Франческо Скіанною, Філіппо Скіккітано та Матильдою Джолі історія розповідає про свідомість, яка приймає людську форму, щоб уникнути шлюбу, приреченого на провал. Результатом є легка та сюрреалістична романтична комедія, здатна чергувати іронічні моменти з роздумами про почуття та вибір, які позначають стосунки. Вгору Sky Кіно Історії і ТЕПЕРЬ о 21:15 (302 канал) Сентиментальна цінність , режисера Йоахіма Трієра з Ренате Рейнсве, Стелланом Скарсгардом і Ель Фаннінг у головних ролях, підтверджує себе як один із найбільш нагороджених і напружених фільмів року. Дві сестри стикаються з поверненням громіздкого та харизматичного батька в історії, яка заглиблюється в сімейну динаміку та рани, які ніколи не загоювалися, з інтимним і глибоко емоційним стилем. Вгору Колекція Sky Cinema і ТЕПЕРЬ о 21:15 (303 канал) Мене звати Ніхто він поєднує іронію та меланхолію у вестерні режисера Тоніно Валері та продюсера Серджіо Леоне. У фільмі з Теренсом Хіллом і Генрі Фондою в головних ролях розповідається про зустріч між легковажним молодим чоловіком і тепер уже втомленим легендарним стрільцем, який прагне закрити розповіді про минуле. Тон чергує легкість і рефлексію, пропонуючи оригінальний погляд на міф про Захід.Пакети Sky TV

Вгору Сім'я Sky Cinema і ТЕПЕРЬ о 21:00 (304 канал) Місяць панда супроводжуйте глядача в ніжній і авантюрній подорожі, яка розгортається серед яскравих пейзажів Китаю. Хлопчик під час перебування з бабусею зустрічає дитинча панди і формує з ним особливий зв'язок. Фільм зосереджений на емоціях, природі та дружбі з простою, але захоплюючою історією, ідеальною для всієї родини. Вгору Sky Cinema Action і ТЕПЕРЬ о 21:00 (305 канал) Людина, що біжить , режисер Едгар Райт і заснований на романі Стівена Кінга, зосереджується на смертельній телевізійній грі. У головній ролі Гленн Пауелл розповідає про чоловіка, який готовий на все, щоб врятувати свою хвору доньку, погоджуючись взяти участь у змаганнях, де виживання далеко не гарантоване. Дія та соціальна критика поєднуються в сповненій адреналіну казці. Вгору Підвіска Sky Cinema і ТЕПЕРЬ о 21:00 (306 канал) День звичайного божевілля він залишається тривожним і актуальним портретом, головним героєм якого є Майкл Дуглас. Потрапивши в щоденну пробку та розчарування, звичайна людина поступово втрачає контроль, перетворюючи звичайний день на спіраль насильства. Фільм вражає своєю грубістю та здатністю розповісти темну сторону нормальності.

Вгору Sky Cinema Comedy і ТЕПЕРЬ о 21:00 (307 канал) Син на ім'я Еразм він об’єднує Луку Біззаррі та Паоло Кессісоглу разом із Рікі Мемфісом у легкому та жвавому роуд-муві. Четверо друзів зустрічаються в Лісабоні на похоронах, але виявлення таємного сина повністю змінює динаміку групи, між непорозуміннями і несподіваними одкровеннями. Вгору Sky Cinema Romance і ТЕПЕРЬ о 21:00 (308 канал) У любові немає правил , режисер і Джордж Клуні в головній ролі, розповідає історію, яка розгортається в ’20-х роках між спортом і почуттями. У головних ролях Рене Зеллвегер і Джон Красінскі, фільм розповідає про двох дуже різних чоловіків, які змагаються за кохання однієї жінки, між амбіціями, чарівністю та суперництвом.

Вгору Sky Cinema Drama і ТЕПЕРЬ о 21:00 (309 канал) Життя в бігах у ньому знявся Шон Пенн разом зі своєю дочкою Ділан Пенн. Фільм розповідає про подвійне життя одного з найбільш невловимих американських шахраїв через погляд його дочки, яка намагається відновити правду про свого батька. Тон інтимний і рефлексивний, з сильним емоційним компонентом. Вгору Sky Cinema One +24 і ТЕПЕРЬ о 21:15 (310 канал) Не відпускай він повертається, щоб грати з часом і долею в надприродному трилері з Девідом Оєлово. Неможливий телефонний дзвінок стає можливістю переписати події та врятувати життя в казці, яка поєднує напругу, таємницю та постійну гонку з часом.Фільми

NOW: Serie TV internazionali, Film e Sport in streaming

Вгору ТЕПЕРЬ міжнародний серіал, шоу, про які всі говорять,
найочікуваніші фільми і все Sky Sports пряма трансляція.

Погана совість
Весела романтична комедія з фантастичним відтінком з Франческо Ск'янною, Філіппо Скіккітано та Матильдою Джолі. Щоб врятувати весілля свого ставленика, совість набуває людських рис.
(SKY CINEMA UNO HD 21:15/канал 301)

Сентиментальна цінність
Найкращий міжнародний фільм на "Оскар® 2026" та Великий приз журі в Каннах за фільм Йоахіма Трієра з Ренате Рейнсве, Стелланом Скарсгардом та Ель Фаннінг у головних ролях. Дві дуже близькі сестри стикаються з поверненням до життя свого батька, харизматичного, але відсутнього режисера.
(СКАЙ КІНО РОЗПОВІДІ HD 9.15pm/канал 302)
Мене звати Ніхто
Теренс Хілл і Генрі Фонда у відреставрованому 'спагетті-вестерні' Тоніно Валеріі, спродюсованому Серджіо Леоне. Літній стрілець стикається зі своїм останнім подвигом перед тим, як покинути Далекий Захід.
(КОЛЕКЦІЯ SKY CINEMA HD 21:15/303 канал)
Місяць панда
Від творців Мії та Білого Лева, ніжної пригодницької подорожі, дія якої відбувається в Китаї. У період з бабусею Тянь випадково зустрічає свого першого і єдиного друга: дитинча панди.
(SKY CINEMA FAMILY HD 21:00/канал 304)
Людина, що біжить
Вибухова дія Едгара Райта з Гленном Пауелом у ролі головного героя з роману Стівена Кінга. Шукаючи гроші, щоб врятувати хвору доньку, Бен бере участь у смертельній телепрограмі
(SKY CINEMA ACTION HD 21:00/канал 305)
День звичайного божевілля
Галюцинована подорож у вбивче божевілля кожного з Майклом Дугласом. Опинившись у пробці, чоловік втрачає розум і починає вбивати всіх, хто потрапляє в зону досяжності.
(ПІДВІСКА SKY CINEMA HD 21:00/канал 306)
Син на ім'я Еразм
‘Ienef’ Лука та Паоло в роуд-муві з Рікі Мемфісом. У Лісабоні на похорон колишнього спільного полум'я четверо друзів виявляють, що жінка народила дитину від одного з них. Вооз?
(КОМЕДІЯ SKY CINEMA HD 21:00/канал 307)
У любові немає правил
Джордж Клуні режисує і грає блискучу комедію з Рене Зеллвегер і Джоном Красінскі.1925: футбольний капітан і молодий чемпіон закохуються в одну жінку.
(SKY CINEMA ROMANCE HD 21:00/канал 308)
Життя в бігах
Шон Пенн режисерує та знімається зі своєю дочкою Ділан у байопіку про Джона Фогеля. Подвійне життя найвідомішого і невловимого афериста Америки, розказане з точки зору його дочки.
(SKY CINEMA DRAMA HD 21:00/канал 309)
Не відпускай
Надприродний трилер Блюмхауса з Девідом Оєлово в головній ролі. Отримавши телефонний дзвінок від своєї племінниці, яка щойно зникла, детектив намагається з її допомогою розкрити справу
(НЕБЕСНИЙ КІНОТЕАТР UNO +24 HD 21:15/канал 310)

Aleksandr58

• Аксакал
  • Спасибо
Новости OTT
« Ответ #6811 : 21 Май 2026, 20:29:50 »
Netflix завершує серіал «Емілі в Парижі» після шостого сезону
21 травня 2026 р., 17:27
Романтична драмедія за участю Лілі Коллінз завершиться шостим сезоном, який зараз виробляється.

Спойлер   :
Netflix оголосив про завершення серіалу «Емілі в Парижі ». Як повідомив стрімінговий сервіс у четвер, шостий сезон, що зараз знімається, стане останнім сезоном хітового серіалу. Про продовження на шостий сезон було оголошено в січні. Серіал виробляється Paramount Television Studios у співпраці з Darren Star Productions та Jax Media.

Прем'єра «Емілі в Парижі» відбулася у 2020 році на Netflix.Нетфліксі швидко стала міжнародним хітом. Коллінз грає американську менеджерку з маркетингу Емілі Купер, яка несподівано переїжджає до Парижа і мусить знайти своє місце серед кар'єри, друзів та особистого життя. Поряд з Коллінз, акторський склад включає Філіппін Леруа-Больє, Ешлі Парк, Лукас Браво та Люсьєн Лавісконт.

«Продюсування «Емілі в Парижі» з цим надзвичайним акторським складом та знімальною групою було пригодою всього мого життя», – сказав творець серіалу Даррен Стар. «Тепер, коли ми починаємо фінальний сезон, яНетфлікс«Ми неймовірно вдячні Paramount і особливо шанувальникам, які здійснили цю неймовірну подорож з нами. Ми не можемо дочекатися, щоб поділитися цим останнім розділом з вами. Дякуємо, що дозволили нам бути частиною вашого життя, надихали вас на мрії про подорожі та вашу любов до Парижа. Ми завжди будемо тримати «Емілі в Парижі» в наших серцях!»

Колінз випустив відео, звернувшись до шанувальників серіалу: «6 сезон покаже все, що ви любите в серіалі, і стане останнім розділом у пригоді Емілі всього життя. Весь наш акторський склад і знімальна група викладаються на повну, щоб створити цей дивовижний прощальний сезон, який ми зараз знімаємо. Я не можу дочекатися, щоб відчути всю магію, яка чекає попереду, і відсвяткувати наш останній сезон з вами найстильнішим способом».

Aleksandr58

• Аксакал
  • Спасибо
Новости OTT
« Ответ #6812 : 21 Май 2026, 22:03:02 »
«Заветы» продлили на второй сезон

Продолжение «Рассказа служанки» получило продолжение еще до завершения дебютной главы. Финальный эпизод первого сезона выйдет 27 мая 2026 года.
Hulu официально продлил сериал «Заветы» на второй сезон незадолго до финала первого. Проект стартовал 8 апреля 2026 года и стал прямым продолжением «Рассказа служанки», основанным на одноименном романе Маргарет Этвуд. Главные роли исполнили Энн Дауд, Чейз Инфинити, Люси Холлидэй и Роуэн Бланчард.
Спойлер   :
События разворачиваются спустя несколько лет после оригинального сериала в Галааде. В центре истории — новое поколение девушек, выросших внутри тоталитарной системы. Главные героини постепенно начинают сомневаться в устройстве государства и пытаются понять, какой мир существует за пределами режима.

Шоураннером вновь выступил Брюс Миллер, работавший над «Рассказом служанки», а Элизабет Мосс вернулась в качестве исполнительного продюсера. Критики встретили сериал положительно: на Rotten Tomatoes проект получил около 88% одобрения.

Роман «Заветы» Маргарет Этвуд в 2019 году получил Букеровскую премию. Сам «Рассказ служанки» ранее стал одним из самых титулованных сериалов Hulu, выиграв премии «Эмми» и «Золотой глобус».

Aleksandr58

• Аксакал
  • Спасибо
Новости OTT
« Ответ #6813 : 21 Май 2026, 22:11:26 »
Netflix выпустил трейлер второго сезона «Ста лет одиночества»

Продолжение экранизации романа Габриэля Гарсиа Маркеса выйдет в августе 2026 года. Вместе с роликом стриминг также показал новый постер сериала.
Спойлер   :
Netflix опубликовал первый трейлер второго сезона «Ста лет одиночества» — продолжения масштабной адаптации культового романа Габриэля Гарсиа Маркеса. Премьера новых эпизодов состоится в августе 2026 года.

Проект изначально задумывался как история на 16 серий, разделенная на две части. Во втором сезоне история семьи Буэндиа продолжит охватывать несколько поколений жителей Макондо. Новые серии сосредоточатся на последствиях гражданской войны, семейных конфликтах и постепенном разрушении рода, над которым нависает многолетнее проклятие.

Съемки вновь проходили в Колумбии, где для сериала построили сразу несколько версий Макондо. Одним из режиссеров проекта выступил Алекс Гарсиа Лопес («Сорвиголова»). Главные роли исполнили Клаудио Катаньо, Марко Гонсалес, Сусана Моралес, Морено Борха и Руджеро Паскарелли. Первый сезон вышел в декабре 2024 года и получил высокие оценки критиков за бережное отношение к первоисточнику.

Aleksandr58

• Аксакал
  • Спасибо
Новости OTT
« Ответ #6814 : 22 Май 2026, 20:40:36 »
Дик і Ришка в новій серії Інспекція вже на prima+

22.05.2026
Він був замкнений у клітці ММА, їй довелося битися з собою під час тренувань зі стрільби, і вони обоє пройшли екстрену підготовку та розливну майстерню в Генеральній інспекції сил безпеки. Войтех Дик і Крістіна Ришка не недооцінили підготовку до ролей детективів у новій серії Інспекція. Перша з восьми частин Інспекції запропонує prima+ вже сьогодні, 22 травня.
Спойлер   :
Новий кримінальний серіал Інспекція піклується про максимальну достовірність, тому творці не скупилися на акторів. Замість того, щоб з комфортом познайомитися з роллю, прийшли тренування зі зброї, тренування поліцейських рейдів і кілька годин, проведених безпосередньо з людьми з Генеральної інспекції сил безпеки.

„Ми провели досить тривалу зустріч з керівником GIBS і отримали багато цінних порад. Ми провели близько чотирьох годин інтенсивного прослуховування з режисером Девідом Ланькою та колегою Крістінкою Ришкою на Генеральній інспекції,“ описано Vojtěch Dyk. Консультації були зосереджені не лише на функціонуванні самої інспекції, а й на деталях роботи поліції.

Актори навчилися, наприклад, правильно поводитися зі зброєю або рухатися, втручаючись. „Ми навчилися тримати рушницю, як входити в кімнату під час інтервенції, як навіть відбуваються рейди,“ перераховано Dyk. Хоча, за його словами, робота GIBS не настільки насичена діями, як слідча робота, фізична підготовка була важливою частиною зйомок.

Через одну з екшн-сцен актор також пройшов навчання ММА. „Я тренувався з ММА, тому що у мене там сцена боксу. Крім того, я вже два роки займаюся з тренером. Мені це почало подобатися,“ каже Дайк, який сам любить знімати більшість фізично важких сцен. „Мені подобається робити якомога більше речей поодинці, без двійника. Висячи на тридцяти метрах, стрибаючи в ящики, мені це подобається. Я такий Бельмондо з бідних,“ додає з перебільшенням.

Страх гармат
Крістіна Ришка також мала пройти спеціальну підготовку через роль досвідченого слідчого Дани Маджерової. „Я повинен був ознайомитися зі зброєю, і перш за все з рухом зі зброєю. У нього є свої закони, і їх потрібно дотримуватися,“ описує актрису. Вона також пройшла приватні тренування зі стрільби з короткої зброї. „У мене була приватна підготовка з коротким пістолетом, але я довго відмовлявся. Це не було необхідним для зйомок, і я відчував, що це схопить мене за плече,“ зізнається з посмішкою.

Це була робота зі зброєю, яка стала новим досвідом для обох акторів. „Я не дуже люблю зброю. Коли у нас були тренування на тирі, у мене там були дивні почуття. Була повага до пістолета,“ пам’ятає, як тренував Войтеха, який ніколи не стріляв із пістолета перед зйомкою Інспекції. „Я ніколи не грав жодного слідчого, я завжди був більше на іншому боці. У мене виникла спокуса спробувати. Я хотів нарешті мати пістолет у руці, я ніколи раніше не крутив пістолет. Сподіваюся, я принаймні тримаю її належним чином, як мене вчили,“ каже актор.

При цьому Ришка вказує, що чеські умови часто не дозволяють акторам готуватися до тих пір, поки іноземні постановки знають. „Дуже хотілося б відчути зйомки на голлівудському рівні, де актор готується до ролі цілий рік. Це утопія тут,“ відкрито каже. Однак обидва погоджуються, що автентичне середовище та можливість вивчити функціонування GIBS були однією з причин, чому проект їх зацікавив. І, як припускає Дайк, серіал може здивувати навіть глядачів, які зазвичай не шукають кримінальної літератури. „Тут не буде півгодини на каву. Добре з ним триматися,“ обіцяє.

Aleksandr58

• Аксакал
  • Спасибо
Re: Новости OTT
« Ответ #6815 : 22 Май 2026, 21:17:14 »
«Клуб сніданків» також стартує на Netflix
22 травня 2026 р.
Успішне американське радіошоу транслюватиметься в прямому ефірі на Netflix щодня, починаючи з червня, що стане першим щоденним прямим ефіром на стрімінговому сервісі.

Спойлер   :
Netflix та iHeartMedia продовжують розширювати свою співпрацю. Як обидві компанії оголосили у четвер, популярне радіошоу «Клуб сніданків» транслюватиметься щодня в прямому ефірі на Netflix, починаючи з 1 червня.Нетфлікс«Клуб сніданків » транслюватиметься в прямому ефірі. Це перший випадок, коли на платформі запускається програма в прямому ефірі у будні дні.

Ранкове шоу тривалістю приблизно три години продовжуватиме транслюватися на радіо та одночасно буде доступне у відеоформаті на Netflix. У той час як традиційне радіошоу включає рекламні паузи, глядачі Netflix отримають майже безперервну версію в прямому ефірі. Під час рекламних пауз буде показано ексклюзивний бонусний контент, закулісні кадри, розширені інтерв'ю та інші спеціально створені сегменти. Ведучими «Клубу сніданків» продовжуватимуть бути Charlamagne tha God, DJ Envy та Jess Hilarious. Шоу роками вважається однією з найважливіших програм хіп-хопу та поп-культури на радіо в США. Серед попередніх гостей були Барак Обама, Джо Байден, Камала Гарріс, Jay-Z, Карді Бі та Кевін Харт.

«Клуб сніданків» запустили у 2010 році та виробляють його нью-йоркська радіостанція Power 105.1. Зараз шоу транслюється на понад 100 радіостанціях по всій території США, а також доступне через додаток iHeartRadio. У 2020 році Charlamagne tha God та шоу були введені до Зали слави радіо.

«Ви справді розумієте, що насправді означає «Жити глобально»? Вранці в Нью-Йорку. Вдень у Великій Британії та Гані. Вечори в інших частинах світу», – сказав Charlamagne tha God. «Медіаландшафт продовжуватиме розвиватися, але одне завжди переважає: прямі трансляції. Це ключова причина, чому «Клуб сніданків» так довго зміг зберегти своє домінування. Ми будуємо щось грандіозне – розмови в реальному часі, справжню спільноту у глобальному масштабі. Майбутнє належить тим, хто бачить, що можливо, – і повірте мені, бачення «Клубу сніданків» таНетфлікс«Це кришталево чисто».

««Клуб сніданків» роками був культурною класикою, і ми раді зробити його нашим першим щоденним ранковим шоу в прямому ефірі на Netflix», – сказала Лорен Сміт, віцепрезидент з ліцензування контенту та програмної стратегії Netflix. «Щодня в будні дні учасники можуть зануритися в майже три години нефільтрованих розмов у прямому ефірі та пережити ексклюзивні моменти, які вони не почують більше ніде. Це величезний крок вперед у тому, як ми втілюємо культурно значущі аудіофраншизи в життя для аудиторії Netflix по всьому світу, і ми з нетерпінням чекаємо на поглиблення нашого партнерства з iHeartMedia».

Aleksandr58

• Аксакал
  • Спасибо
Новости OTT
« Ответ #6816 : 22 Май 2026, 21:31:03 »
Netflix випустив трейлер тайського юридичного драматичного серіалу "Злий адвокат"
22 травня 2026 р.
Новий драматичний серіал розповідає історію молодого адвоката, який сам стає обвинуваченим у корумпованій системі.

Спойлер   :
Netflix випустив офіційний головний трейлер нового тайського драматичного серіалу «Злий адвокат ». Світова прем'єра постановки відбудеться 11 червня, і її описують як першу тайську судову драму такого масштабу. Серіал зосереджений на ідеалістичному адвокаті Меку, якого грає Нат Кітчаріт. Спочатку він вірить, що правова система може захистити вразливих. Однак цей світогляд руйнується, коли його звинувачують у вбивстві сина впливового начальника поліції. Раптом Мек більше не захищає інших, а бореться за власну свободу.

Щоб врятувати себе, він звертається до відомого адвоката з кримінальних справ Джиттрі, якого грає Рата Фонгам. Джиттрі відома своєю безжальністю та використанням лазівок у законі. Однак вона береться за справу Мека лише за умови, що він працюватиме на неї. За даними Netflix, це призводить до низки подій, які...НетфліксІсторія про мораль, владу та межі справедливості.

Поряд з Натом Кітчарітом та Ратхою Фонгам, акторський склад включає Атчарію Потіпіпіттанакорн, Фоллавата Манупрасерта та Паопетча Чаренсука. Тематично «Злий адвокат» переплітає кілька взаємопов’язаних справ, покликаних пролити світло на різні аспекти тайської правової системи.

Для режисера Ноттапона Бунпракоба головне не в чітких відповідях, а радше у складних питаннях. «Ми хотіли, щоб цей серіал заохотив глядачів боротися з питаннями, на які немає простих відповідей — про систему правосуддя, її лазівки, суспільство та моральні межі. Ми хочемо, щоб глядачі задавалися питанням, що є правильним, а що неправильним, і чому на ці питання так важко або навіть неможливо відповісти». Замість того, щоб вирішувати ці суперечності, додає він, серіал покликаний залишити глядачів із ними, «щоб відсутність відповідей призводила до подальших питань та постійних роздумів».

Aleksandr58

• Аксакал
  • Спасибо
Новости OTT
« Ответ #6817 : 22 Май 2026, 21:40:08 »
DAZN отримує від IFAF права на міжнародний флаг-футбол
22 травня 2026 р.
Стрімінговий сервіс продовжує розширювати свою футбольну пропозицію та в майбутньому безкоштовно транслюватиме основні турніри світового керівного органу для вболівальників у всьому світі.

Спойлер   :
DAZN та Міжнародна федерація американського футболу (IFAF) домовилися про всебічне медіа-партнерство. Надалі DAZN транслюватиме численні міжнародні змагання з флаг-футболу та текл-футболу та зробить їх доступними безкоштовно по всьому світу. Співпраця розпочнеться з чемпіонату світу з флаг-футболу серед чоловіків та жінок, який відбудеться в Дюссельдорфі з 13 по 16 серпня 2026 року. Турнір має особливе значення, оскільки дві команди з кожної команди кваліфікуються безпосередньо на Олімпійські ігри 2028 року в Лос-Анджелесі. Флег-футбол вперше буде частиною офіційної олімпійської програми там. Крім того, угода включає трансляцію Континентального чемпіонату з флаг-футболу 2027 року та Чемпіонату світу 2028 року. Чемпіонат Європи з текл-футболу також транслюватиметься на DAZN.

Шей Сегев, генеральний директор DAZN Group: «DAZN має перевірений досвід у наданні доступності для вболівальників у всьому світі основних видів спорту США та прискоренні їхнього міжнародного зростання. Наші технології, багатоплатформне розповсюдження та можливості крос-медійного маркетингу в рамках нашого широкого портфоліо преміальних видів спорту ще більше розширять глобальний охоплення та видимість флаг-футболу. Пропонуючи безкоштовні заходи IFAF на DAZN, ми можемо залучити нову аудиторію до цього захопливого виду спорту на вирішальному етапі його глобального розвитку».

П’єр Троше, президент IFAF, додає: «Ця безпрецедентна угода є важливою віхою для IFAF, оскільки ми вступаємо в новий етап комерційної зрілості та використовуємо вибуховий світовий інтерес до флаг-футболу напередодні нашого олімпійського дебюту. DAZN — це партнер, який може допомогти нам залучити нових уболівальників до наших змагань, зробивши їх доступними безкоштовно по всьому світу. Це також чудова новина для існуючих уболівальників, які тепер можуть дивитися ігри на платформі, яку вони вже знають і люблять — як дім американського футболу за межами США».