Президент «Дніпра» Коломойський не прийняв відставку Маркевича
Президент дніпропетровського «Дніпра» Ігор Коломойський відмовився прийняти відставку головного тренера клубу Мирона Маркевича. Реакція Мирона Богдановича невідома.
Новину передає «Преса України», посилаючись на офіційний сайт клубу «Дніпро».
Це стало відомо FCDNIPRO.COM з джерел, близьких до керівництва клубу. На даний час реакція Мирона Богдановича Маркевича на відмову поки невідома.
Раніше повідомлялося, що головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич заявив про те, що хоче припинити співпрацю з дніпропетровським клубом.
«Я годину тому переговорив із Стеценко, щоб вирішити це питання. Поки тільки сповістив його і не знаю, як буде далі, але я попросив припинити співпрацю. У мене ще два роки контракту, тому хотілося б припинити співпрацю за обопільною згодою», - сказав Маркевич у коментарі Tribuna.com.
Нагадаємо, «Преса України» повідомляла, що головний тренер дніпропетровського «Дніпра» Мирон Маркевич подав у відставку і незабаром команда-фіналіст «Ліги Європи» і бронзовий призер чемпіонату України з футболу сезону 2014-2015 років може залишитися без свого наставника.
Як говорилось в новині, про відставку Мирона Маркевича першим проінформував коментатор телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2» Віктор Вацко, написавши у своєму мікроблозі.
«Надійшла інформація, що Маркевич подає у відставку. Чи прийме її керівництво Дніпра?», - говорилося в повідомленні.
Віктор Вацко зазначив, що ініціатором відставки є саме Мирон Маркевич.
Так само варто нагадати, що раніше Мирон Маркевич критикував мляву трансферну компанію «Дніпра», наполягаючи на купівлю сильних виконавців. Однак бажаного посилення на проблемні позиції фахівець так і не отримав.