У мене Sat-Integral S-1248HD, також прошитий ПО 2.58, але чомусь формат звуку АС3 не підтримує.
Ograd! А ви точно прошили ресивер софтом своєї моделі? У S-1248 HD як і у S-1258HD відтворення звуку формату АС3
реалізовано апаратно і тому проблем не повинно виникати. На позиції 19*Е не перевіряв, а от на польському варіанті Animal Planet з позиції 4,8*Е, де звук в АС3 все в нормі. Ну і гляньте в меню-установки системи та зверніть увагу на пункти audio, може там собака зарита.
...-там ас3 тільки поки фанкам шара йде -доти робить ,як вона закінчиться -все пропав ас3...
nicoll!Таке твердження справедливе для ресиверів моделей S-1218, 1228, 1268 у яких функція відтворення АС3
реалізована програмно, тобто у софті, хоча в специфікації до S-1268 вказана апаратна реалізація. У моделі S-1268 HD цей недолік я "лікував" прошивкою софтом для ресивера S-1258 HD.
не варто мучитись - в тих ресах щось не так -нема фанкам шари -нема ас3
Mika! А може справа не у ресивері,
а у кривих руках? Нікого не хотів образити, але перепробував цілу купу дешевизни, від Alphabox-ів до uClaun-ів і зупинився саме на цих ресиверах. Але це моя особиста думка і аж ніяк не реклама. Як кажуть в народі: на смак і колір друзів немає "+''.
P.S. Тільки-що перевірив АС3 на каналах TVP Polonia та пакету SRG з Hotbird 13*E - звук іде без зауважень(ресивер S-1268HD soft V2.58)