Платформа анонсувала спеціальний випуск ток-шоу «Мій наступний гість не потребує представлення» з Девідом Леттерманом.
Netflix ще не анонсував п’ятий сезон епізодів ток-шоу Девіда Леттермана, але було надано важливий сигнал про те, що партнерство продовжується.
Цього четверга платформа оголосила про вихід до кінця року спеціального епізоду «Мій наступний гість не потребує представлення з Девідом Леттерманом» із Володимиром Зеленським.
Опубліковано офіційне фото: легендарний комік приїхав до Києва на інтерв’ю з президентом України, який скористався зустрічами з такими діячами естради, як Шон Пенн, Бен Стіллер чи Джессіка Честейн, щоб не допустити вторгнення у вашу країну. Росія в лютому.
Згодом Пенну, Стіллеру та ще 23 громадянам США "назавжди" заборонили в'їзд до Росії.
Девід Леттерман попрощався з «The Late Show» у березні 2015 року та запустив перший сезон свого ток-шоу у 2018 році.
Кожен епізод «Мій наступний гість не потребує представлення з Девідом Леттерманом» триває 60 хвилин і присвячений публічній особі, яку ведучий вважає захоплюючим.
Протягом чотирьох сезонів інтерв'ю брали Барак Обама, Джордж Клуні, Малала Юсафзай, Джей-Зі, Тіна Фей, Говард Стерн, Джеррі Сайнфельд, Каньє Вест, Еллен ДеДженерес, Тіффані Хеддіш, Льюїс Гамільтон, Мелінда Гейтс, Зак Галіфіанакіс, Шахрукх Хан. ., Кім Кардашьян, Роберт Дауні мол., Дейв Чаппел, Ліззо, Біллі Айліш і Фіннеас О'Коннелл, Вілл Сміт, Карді Бі, Райан Рейнольдс, Кевін Дюрант і Джулія Луїс-Дрейфус.